Warning: copy() [function.copy]: Filename cannot be empty in /home/whatelsema/domains/aanmijnjongereik.nl/public_html/libraries/joomla/language/helper.php on line 2
Aan mijn jongere ik - WILDCARD WINNER

aanmijnjongereik_s1

Aan mijn jongere ik


Drieëndertig succesvolle, Nederlandse vrouwen schrijven een brief aan hun jongere ik. Elke brief bevat een waarschuwing, advies of levensles, die ze op jongere leeftijd goed hadden kunnen gebruiken. Laat je inspireren en lees de verzameling openhartige en bijzondere levenslessen in Aan mijn jongere ik.

 

WILDCARD WINNER

Josephine van Hees is 29 jaar en ongeneeslijk ziek. Oktober 2009 werd er bij haar uitgezaaide darmkanker geconstateerd. Vanaf dat moment leerde ze gigantisch veel over het leven. Wat is belangrijk? wat geeft energie? En wanneer en waardoor voel je je goed?

Josephine over haar leven: 'Het heeft moed gevergd echt met mezelf in gesprek te gaan en hiernaar te luisteren. Vrij van wat anderen ervan vinden. Ik fantaseer, organiseer en realiseer mijn dromen: ik ben gelukkig!

www.josephinevanhees.nl

Foto met dank aan: Ineke Oostveen


BERICHT
Op 28 september 2011, slechts drie weken nadat Josephine de aanwezigen tijdens de boeklancering muisstil kreeg met haar verhaal, is 'Phine' overleden. De stralende vrouw is niet meer. We voelen ons vereerd dat we met haar hebben mogen werken en verrijkt doordat we konden genieten van haar positiviteit en energie. Ze zei zelf: "Wie schrijft, die blijft". Geniet dus van haar prachtige verhaal.

Phines laatste woorden:

"Ik heb het leven gevierd tot het laatste moment en zal overlijden in rust en vrede"