Warning: copy() [function.copy]: Filename cannot be empty in /home/whatelsema/domains/aanmijnjongereik.nl/public_html/libraries/joomla/language/helper.php on line 2
Aan mijn jongere ik - Simone Brummelhuis

aanmijnjongereik_s1

Aan mijn jongere ik


Drieëndertig succesvolle, Nederlandse vrouwen schrijven een brief aan hun jongere ik. Elke brief bevat een waarschuwing, advies of levensles, die ze op jongere leeftijd goed hadden kunnen gebruiken. Laat je inspireren en lees de verzameling openhartige en bijzondere levenslessen in Aan mijn jongere ik.

 

Simone Brummelhuis

Simone Brummelhuis starte eind jaren negentig het succesvolle internetbedrijf IENS, de meest geraadpleegde restaurantgids van Nederland.

Tegenwoordig is Simone oprichter en managing director van TheNextWomen.com, een startup online business magazine dat focused op nieuws, deals, female business heroes and interviews. Daarnaast blogt ze voor The Next Web Blog en presenteert ze samen met Marianne van Leeuwen het programma She, bij de populaire internetzender Blueshots.tv.

Simone werkte eerder als advocaat bij verschillende firms in Amsterdam en New York, en heeft een MA in rechten van de Universiteit van Amsterdam en een LLM van Columbia University School of Law. Het eerste bedrijf dat Simone opzette was de B2B Uitgeverij Brummbooks, met de boekenserie “Een neus voor…”. Hiervanuit heeft ze zichzelf verder gespecialiceerd in community websites, user generated content, en (online) product ontwikkeling binnen de uitgeefindustrie.