Warning: copy() [function.copy]: Filename cannot be empty in /home/whatelsema/domains/aanmijnjongereik.nl/public_html/libraries/joomla/language/helper.php on line 2
Aan mijn jongere ik - Stacey Rookhuizen

aanmijnjongereik_s1

Aan mijn jongere ik


Drieëndertig succesvolle, Nederlandse vrouwen schrijven een brief aan hun jongere ik. Elke brief bevat een waarschuwing, advies of levensles, die ze op jongere leeftijd goed hadden kunnen gebruiken. Laat je inspireren en lees de verzameling openhartige en bijzondere levenslessen in Aan mijn jongere ik.

 

Stacey Rookhuizen

Stacey Rookhuizen (Ondernemer, Jurylid X Factor) startte op 16 jarige leeftijd haar eigen platenlabel. Jong, blond en platenbaas', zo betitelde de Telegraaf Stacey begin 2003.

Nieuw muzikaal talent een opstapje bieden, dat was haar wens. In 2002 kondigde ze op 16-jarige leeftijd de start van het platenlabel Stacey Records aan. Dankzij het vele illegale downloaden en kopiëren van muziekopnames, kelderde de cd-verkoop enorm. Twee bekende gevolgen: minder inkomsten voor (major)maatschappijen, minder plaats voor ‘onbekend talent'. Te risicovol. ‘Zonde', dacht Stacey. Zodoende Stacey Records.

Quote benoemde haar meerdere jaren tot Business Babe, BNN gaf haar de BNN Bart Award, de lezeressen van Cosmopolitan betitelde haar tot Het Stijlicoon van 2009, Elsevier nam haar op in de lijst van meest talentvolle ondernemers en Beau Monde plaatste Stacey op nummer 1 in haar top-10 van meest veelbelovende vrouwen die kleur geven aan de Nederlandse showbizz en ze won als eerste vrouwelijke winnaar het survivalprogramma '71 Graden Noord'. Naast haar rol als jurylid van X Factor heeft Stacey ook haar eigen sierradenlijn (www.staceyssilver.nl).