Warning: copy() [function.copy]: Filename cannot be empty in /home/whatelsema/domains/aanmijnjongereik.nl/public_html/libraries/joomla/language/helper.php on line 2
Aan mijn jongere ik - Esther Vergeer

aanmijnjongereik_s1

Aan mijn jongere ik


Drieëndertig succesvolle, Nederlandse vrouwen schrijven een brief aan hun jongere ik. Elke brief bevat een waarschuwing, advies of levensles, die ze op jongere leeftijd goed hadden kunnen gebruiken. Laat je inspireren en lees de verzameling openhartige en bijzondere levenslessen in Aan mijn jongere ik.

 

Esther Vergeer

Esther Vergeer (Sporter) is één van de meest succesvolle Nederlandse sporters in de geschiedenis.

Met rolstoeltennis won Vergeer vijf keer goud op de Paralympische Spelen. Ze is regerend wereldkampioen sinds 1998. Ze is bovendien ongeslagen in het enkelspel sinds januari 2003. Ze werd vier maal verkozen tot gehandicapte sporter van het jaar en won de Laureus World Sports Awards in 2002 en 2008.

Esther vervult diverse ambassadeurschappen en stimuleert met de Esther Vergeer Foundation de sportdeelname door jeugdige gehandicapten. Ook is ze lid van de Atletencommissie van NOC*NSF en directeur rolstoeltennis van het ABNAmro-toernooi in Rotterdam. Verder zet ze zich in voor het delen van haar ervaringen, kennis en motivatie met het bedrijfsleven.