Warning: copy() [function.copy]: Filename cannot be empty in /home/whatelsema/domains/aanmijnjongereik.nl/public_html/libraries/joomla/language/helper.php on line 2
Aan mijn jongere ik - Annet Aris

aanmijnjongereik_s1

Aan mijn jongere ik


Drieëndertig succesvolle, Nederlandse vrouwen schrijven een brief aan hun jongere ik. Elke brief bevat een waarschuwing, advies of levensles, die ze op jongere leeftijd goed hadden kunnen gebruiken. Laat je inspireren en lees de verzameling openhartige en bijzondere levenslessen in Aan mijn jongere ik.

 

Annet Aris

Annet Aris (Zakenvrouw) is adjunct professor of strategy bij INSEAD, de universiteit waar ze ooit zelf haar MBA behaalde.

Annet woonde voor McKinsey&Co in binnen- en buitenland en werd daar zelfs één van de eerste vrouwelijk partners. Naast haar rol bij INSEAD, is ze is lid van de raad van toezicht van ASR Nederland, de Stichting Beeld en Geluid en V-Ventures. Ook is ze lid van de raad van commissarissen van de Hansa Heemann AG, Rellingen en de Sanoma Group, Helsinki. Sinds maart 2008 is zij non-executief lid van het college van OPTA.

Foto met dank aan: Ineke Oostveen