Warning: copy() [function.copy]: Filename cannot be empty in /home/whatelsema/domains/aanmijnjongereik.nl/public_html/libraries/joomla/language/helper.php on line 2
Aan mijn jongere ik - Marlies Dekkers

aanmijnjongereik_s1

Aan mijn jongere ik


Drieëndertig succesvolle, Nederlandse vrouwen schrijven een brief aan hun jongere ik. Elke brief bevat een waarschuwing, advies of levensles, die ze op jongere leeftijd goed hadden kunnen gebruiken. Laat je inspireren en lees de verzameling openhartige en bijzondere levenslessen in Aan mijn jongere ik.

 

Marlies Dekkers

marliesdekkersMarlies Dekkers is een bekende Nederlandse lingerie ontwerpster, die op international niveau succesvol is geworden met haar lingerie lijn Undressed.

Als pionier van de trend ‘onderkleding als bovenkleding’, heeft Marlies haar diversiteit bewezen. Haar ontwerpen worden internationaal gezien als trendsettend, innovatief en pionerend. Marlies heeft de wereld van lingerie voor goed veranderd met haar inspirerende ontwerpen en persoonlijk filosofie. Al haar ontwerpen zijn geïnspireerd door haar eigen visie op leven, en ze wil vrouwen meer zelfverzekerdheid geven. Haar motto is “Dare to be.”