Warning: copy() [function.copy]: Filename cannot be empty in /home/whatelsema/domains/aanmijnjongereik.nl/public_html/libraries/joomla/language/helper.php on line 2
Aan mijn jongere ik - Adriana Esmeijer

aanmijnjongereik_s1

Aan mijn jongere ik


Drieëndertig succesvolle, Nederlandse vrouwen schrijven een brief aan hun jongere ik. Elke brief bevat een waarschuwing, advies of levensles, die ze op jongere leeftijd goed hadden kunnen gebruiken. Laat je inspireren en lees de verzameling openhartige en bijzondere levenslessen in Aan mijn jongere ik.

 

Adriana Esmeijer

Adriana Esmeijer (Zakenvrouw) is sinds 2001 directeur-bestuurder van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Door Opzij is ze in 2009 uitgeroepen tot ‘Meest Invloedrijke Vrouw in de Goede Doelen-sector’ (Opzij TOP 100, 2009).

Zij begon haar carrière als freelance journalist en tekstschrijver. In 1992 werd zij wetenschapsvoorlichter bij de Vrije Universiteit Amsterdam. Van 1997 tot 2001 was zij werkzaam als hoofd Interne en Externe Betrekkingen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds (www.cultuurfonds.nl) is het grootste fondsenwervende cultuurfonds van Nederland. Het fonds steunt cultuur en natuurbehoud in Nederland en moedigt bijzondere initiatieven, bevlogenheid en talent aan door middel van financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen.

Foto met dank aan: Anke Teunissen