Warning: copy() [function.copy]: Filename cannot be empty in /home/whatelsema/domains/aanmijnjongereik.nl/public_html/libraries/joomla/language/helper.php on line 2
Aan mijn jongere ik - Ans Markus

aanmijnjongereik_s1

Aan mijn jongere ik


Drieëndertig succesvolle, Nederlandse vrouwen schrijven een brief aan hun jongere ik. Elke brief bevat een waarschuwing, advies of levensles, die ze op jongere leeftijd goed hadden kunnen gebruiken. Laat je inspireren en lees de verzameling openhartige en bijzondere levenslessen in Aan mijn jongere ik.

 

Ans Markus

Ans Markus (Kunstschilder) schildert al ruim dertig jaar. In die periode ontwikkelde zij een eigen symboliek waarin ‘de vrouw' een belangrijke rol speelt.

Met haar 30-jarig jubileum als kunstschilder in 2008, verscheen haar 4e boek‘Tot op de Huid: 30 jaar schilderkunst van Ans Markus’. Tijdens haar overzichtstentoonstelling in het Noordbrabants Museum in s-Hertogenbosch kwamen er 65.000 bezoekers. Vanwege haar artistieke prestaties werd ze benoemd tot officier in de orde van Oranje Nassau en uitgeroepen tot Kunstenaar van het Jaar 2009-2010.

Foto met dank aan: Patricia Steur