aanmijnjongereik_s1

Aan mijn jongere ik


Drieëndertig succesvolle, Nederlandse vrouwen schrijven een brief aan hun jongere ik. Elke brief bevat een waarschuwing, advies of levensles, die ze op jongere leeftijd goed hadden kunnen gebruiken. Laat je inspireren en lees de verzameling openhartige en bijzondere levenslessen in Aan mijn jongere ik.

 

Viola Welling & Steven de Jong

"We wilden een boek maken vol krachtige verhalen en dat koppelen aan een goed doel. Dat maakt het niet alleen een leuk cadeau voor vriendinnen of voor jezelf, maar betekent ook direct iets voor een ander."

 

 

Lieve lezer,

Je staat op het punt om te beginnen aan een wereldreis. Niet één langs continenten, maar één van verhalen. Ieder verhaal bevat een persoonlijke boodschap met een levensles, waarschuwing of advies. De personen achter deze verhalen komen uit het bedrijfsleven, de politiek, sport, wetenschap, showbusiness of een bijzondere niche. Hoewel ze verschillen in leeftijd, achtergrond en ervaringen, kennen ze een gemeenschappelijke factor: ze zijn vrouw en behoren binnen hun vakgebied tot de absolute top. Tezamen vormen ze een kleurrijk palet, dat je zal ontroeren, inspireren en vermaken.

Met het boek hopen wij een dubbelslag te slaan. We willen jou kippenvel, een lach en een traan bezorgen. En er moet minimaal één brief zijn, die je wilt uitprinten om boven je bed te hangen zodat je er elke dag aan herinnerd kan worden. Daarnaast gaat een groot deel van de opbrengst van het boek naar stichting Pink Ribbon. Zo weten wij zeker dat het boek, behalve inspireren, ook bijdraagt aan onderzoek naar borstkanker en (na)zorg aan hen die het nodig hebben. Wij wensen jou ontzettend veel leesplezier toe en hopen dat je dat gevoel (en misschien ook jouw levenslessen) in de toekomst met anderen zult delen.

Vrolijke groet!

Viola & Steven

Volg Viola en Steven op Twitter:
@ViolasMatters & @Steven_de_Jong