aanmijnjongereik_s1

Aan mijn jongere ik


Drieëndertig succesvolle, Nederlandse vrouwen schrijven een brief aan hun jongere ik. Elke brief bevat een waarschuwing, advies of levensles, die ze op jongere leeftijd goed hadden kunnen gebruiken. Laat je inspireren en lees de verzameling openhartige en bijzondere levenslessen in Aan mijn jongere ik.

 

Over het boek

Als je een brief terug in de tijd kon sturen aan je jongere ik. Wat zou daar in staan?

In Aan mijn jongere ik schrijven drieëndertig bijzondere Nederlandse vrouwen zo'n brief aan zichzelf, met een boodschap die ze op jongere leeftijd goed hadden kunnen gebruiken. De brieven zijn openhartig, de verhalen inspirerend en hartverwarmend. De briefschrijfsters delen hun levenservaringen en belangrijke, persoonlijke keuzes, die in veel gevallen geleid hebben tot hun succes.

Voor het goede doel
Aan dit boek werken een groot aantal, zeer verschillende vrouwen belangeloos - voor het goede doel - mee: van Floortje Dessing tot Annemarie Jorritsma; van Leontien van Moorsel tot de first Lady van Georgië, Sandra Roelofs; Caro Emerald tot Pia Douwes en van Marlies Dekkers tot 's werelds eerste F16-pilote Manja Blok. Allen delen één of meerdere waardevol adviezen, die goud waard zijn en een verandering kunnen betekenen in jouw leven.

Waar koop ik Aan mijn jongere ik?
Aan mijn jongere ik verschijnt begin september in de winkels. Vanaf dat moment is het boek ook online te koop. Op deze site komen zo veel mogelijk adressen te staan van verkooppunten. Wil je tot die tijd meer weten, volg ons dan op Facebook en Twitter voor de laatste nieuwtjes!